Cel mai frumos cadou de Crăciun

 

CAPUSAN RUXANDRA Fundatia Umanitara Trust

18% Complete
540 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

A beneficia de un spațiu încălzit pe timpul iernii pare o normalitate pentru noi. Din păcate mulți bătrâni din munții Apuseni, nu au posibilitatea financiară de a procura lemnul necesar pentru încălzirea locuinței pe timp de iarnă, veniturile lor fiind derizorii sau în anumite cazuri inexistente. Ne dorim să putem oferi acestor inimi, un grad minim de confort, asigurând necesarul de lemne pentru această iarnă (de 3-4 mc/ gospodărie). 

Achiziția lemnului se va face de la Ocolul Silvic local, pretul unui mc de lemn fiind de 400 lei. 

Haideți să încălzim casele din munți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Proiectele Fundatiei Trust impletesc o legatura universala intre cer si pamant. Ele genereaza o sinergie in perspectiva celor doua realitati, ancorand-o intr-un mod practic in viata noastra de zi cu zi.

La intersectia celor doua lumi, suntem noi, oamenii: fapturi create intr-un mod tainic, in care e ascunsa samanta eternitatii. In masura in care ne constientizam aceasta identitate, actiunile noastre devin transformationale pentru cei din jurul nostru. Credem ca potentarea acestei energii transformationale vine din relatiile pe care le construim unul cu altul, ele dau sens, creaza conexiuni si fac un nod intre cer si pamant.


Prin initiativele derulate de catre noi, ne dorim sa sadim schimbarea (sociala, culturala, spirituala), sa fim oamenii care au grija de oameni. Deci, sa nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta si cu adevarul, intampinand intr-un mod transparent si autentic nevoile celor din jurul nostru.

Majoritatea bătrânilor din munții Apuseni nu au posibilitatea financiară de a procura lemnul necesar pentru încălzirea locuinței pe timp de iarnă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

19 Dec 2022
13 Dec 2022

Dodo

100 RON
Din drag de Apuseni
13 Dec 2022
13 Dec 2022

Anonymous

40 RON
13 Dec 2022
CAPUSAN RUXANDRA : Fundatia Umanitara Trust
Cel mai frumos cadou de Crăciun